Eleganța SMART – un must-have al momentului!

HUAWEI WiFi Mesh 3

De fiecare dată când ne imaginăm o amenajare premium pentru un spațiu care se vrea a fi confortabil, util și facil de gestionat, găsirea unui echilibru între performanță și aspect plăcut, poate fi o provocare. Pare că de data aceasta dorințele ne-au fost ascultate iar inovațiile sunt gata să fie folosite la capacitate maximă.
Cui nu îi plac provocările atunci când vine vorba de tehnologie, design interior și conectivitate?

Ce înseamnă SMART într-o locuință? Înseamnă să te poți bucura de momentele tale de relaxare binemeritate sau să îți desfășori rapid activitățile, din orice colț al casei, într-o proporție de 100%, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație.

Ai putea spune că minimalismul și eleganța nu permit o amenajare care să așeze la vedere dispozitivele electronice smart. Iubesc tehnologia și rolul important pe care aceasta îl joacă în viața noastră, a tuturor, iar ca arhitect, îmi pun o serie de întrebări atunci când iau în calcul mulțimea de cabluri de conexiune și design-ul robust și impunător care este greu de mascat.
Însă, Huawei s-a gândit dinainte la toate aceste aspecte și a pregătit ceva special.

Vreau să îți prezint un ajutor de nădejde pentru locuința ta, care se integrează perfect, discret și într-un mod foarte natural: HUAWEI WiFi Mesh 3.
Un dispozitiv care pe mine m-a cucerit atât prin performanțele sale tehnice, cât și prin design, noul router #HUAWEIWiFiMesh3 este alegerea perfectă pentru proiectele de tip smart home.
Acesta permite conectarea a 200 de device-uri, la o viteză de până la 3000Mbsp, cu o acoperire stabilă de aproximativ 550 de m2, ideală pentru locuințe mari, sau clădiri de birouri, după caz.

Știu, te gândești să arate bine mai întâi de toate, mai ales dacă îți dorești o amenajare conform ultimelor tendințe. Îți promit că vei fi impresionat de design-ul minimalist și versatil al viitorului tău router pe care nu va mai trebui să îl ascunzi niciodată. Conexiunea se face fără toate acele cabluri care ne ridică întotdeauna probleme, iar tehnologia NFC permite
conectarea printr-o singură atingere, fără parole complicate.
O astfel de inovație este un must-have pentru oricine își dorește să exploateze la maxim avantajele tehnologiei smart, fără prea mult efort.

Nu a fost niciodată mai ușor să comunici cu locuința ta și să te bucuri de toate avantajele pe care ți le poate aduce o conexiune rapidă, iar Huawei a convins și de această dată că tehnologia modernă poate fi la fel de aspectuoasă pe cât este de practică.

HUAWEI WiFi Mesh 3