tempora mutantur et nos mutamur in illis

Daliana Raducan
arhitect | fondator

„vremurile se schimba iar noi ne schimbam odata cu ele”

 

Ma consider pe cat de creativa, pe atat de riguroasa. Ador sa dau frau liber spiritului meu artistic dar in aceeasi masura imi place sa fiu avocatul diavolului atunci cand vine vorba de detalii.

Scopul meu este sa gasesc proportia ideala de exuberanta si de simplitate pentru fiecare spatiu. Obtin acest lucru prin confort, forme fluide, detalii, simtul armoniei, simetrie si tehnologie.

Sunt un observator critic si intotdeuna imi doresc sa dau nastere unui dialog captivant intre piesele de mobilier, design-ul interior si obiectele din jur.

Nu ma las niciodata prinsa intr-o imagine sau aspect anume. Imi ascult cu mare atentie clientii iar apoi fac tot posibilul sa dau viata visurilor lor. De-a lungul timpului, am remarcat ca multumirea si fericirea sunt la cote înalte atunci cand beneficiarii isi asuma riscuri si atunci cand sunt sinceri cu ei insisi cu privire la ceea ce iubesc cu adevarat, asa cum se intampla si în viata.

Asa cum spune Malcom Gladwell in bestseller-ul sau „Outliers”, cei care aloca peste 10 000 de ore intr-un domeniu sunt adevaratii experti. Am studiat Arhitectura la Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu”, timp de 6 ani, urmată de 4 ani ca designer principal pentru programul TV „Visuri la cheie” de la PRO TV. În tot acest timp, am avansat constant în cariera mea. De atunci am condus cu succes numeroase si diverse proiecte, asa ca ma simt indreptatita sa ma declar un arhitect si un designer de interior cu expertiza.

De ce sa alegi Daliana Raducan – interior design?

Filozofia noastra

Scopul meu este sa transcendem mediocritatea din arhitectura, din designul de interior si din managementul implementarii proiectelor. Pentru mine, fiecare proiect este o calatorie unica in care sentimentele fiecarui client sunt transformate in forme si volume unice. Expertiza si dedicarea echipei noastre sunt puse in serviciul celor care doresc o ambianta de lux. Avantajul nostru competitiv vine din arta de a obtine maximul, cu un minim de resurse.

Prioritatile noastre

Intelegerea nevoilor clientilor / colaboratorilor nostri;
Comunicarea eficienta;
Timp si resurse gestionate corect;
Solutii high-end;
Construirea unor relatii pe viata cu colaboratorii nostri.

Valorile noastre

Pasiunea pentru detalii, maiestrie si rafinament;
Increderea este cea mai puternica fundatie;
Nu poti cumpara o reputatie buna; aceasta se dobandeste;
Respectul este autentic atunci cand imbratisam opinii diferite;
Contribuim la calitatea vietii si suntem blanzi cu bugetul clientilor / colaboratorilor nostri.