Amenajare Restaurant, Bucuresti

Interiorul a fost conceput ca locul unde se intalnesc emotii elevate, conversatii savuroase si bucate alese.

Misiunea noastra a fost sa cream un studio de gastronomie unde haute cuisine si designul de lux formeaza sinergia perfecta.

Interiorul este format din doua incaperi fluide. In prima domina barul opulent si elegant, zona de canapele, semineul, toate fiind puse in valoare de corpurile de iluminat labirintice.

Ambianta este astfel gandita incat din oricare unghi privesti, un element de design iti surprinde placut ochii.

Elementul central al celei de-a doua incaperi este un perete de alama pus in valoare de abajururile generoase care creaza o ambianta calda. 

Materialele nobile sunt semnatura Pata Negra. Impreuna cu texturile variate, cromatica armonioasa si corpurile de iluminat inedite, Pata Negra se identifica printr-un stil propriu.

Locatie: Washington 11, Bucuresti

Finalizare: 2017

Situat pe strada Washington, intr-o vila aspectuoasa, Pata Negra este cunoscut ca cel mai bun restaurant cu specific Spaniol din Bucuresti.
La momentul inceperii proiectului, Pata Negra era deja popular in randul clientilor. S-a dorit relocarea restaurantului si crearea unei identitati vizuale deosebite.

Misiune: crearea unei ambiante calde tipica restaurantelor spaniole, reinterpretata in stil modern;

Solutie: un bar din alama central, mobilier din catifea si decoratiuni specifice Andaluziei au reconstituit povestea creata de chef Angelica Ilie.