Amenajare spatii birouri,
Bucuresti

Orice leader stie ca un mediu de lucru placut pentru angajati creste puterea de munca a acestora. Astfel ca, taskurile principale ale acestui proiect au fost sa cream un spatiu intim de lucru, luxuriant dar prietenos pentru intreaga echipa.

Biroul CEO-ului s-a dorit delimitat dar totusi integrat in open space-ul de birouri. Acest lucru a fost posibil prin adaugarea unui panou de sticla incadrat de rame metalice.

Panoul poate ramane deschis in totalitate, creand open space cu restul spatiului sau poate fi inchis in totalitate.

Biblioteca, decorurile de marmura naturala si obiectele de alama, creaza o ambianta de lux.

Zona de sezut de catifea, ofera angajatilor posibilitatea de a fi mai creativi, alegand sa lucreze in alt loc decat de la birou.

Interiorul combina elemente clasice cu mobilier modern. Tablourile cu ramele detaliate pun in valoare printuri care imbogatesc vizual spatiul, iar decorurile de alama dau acea nota de exquisite dar prietenos.

Locatie: Pipera, Bucuresti

Finalizare: 2020

Birourile sunt localizate in faimoasa zona de business din Pipera.

Misiune: recompartimentare spatiu de birouri si creare concept design pentru o firma ce activeaza in sectorul bunurilor de lux;

Creare identitate vizuala (logo, branding)

Solutie: combinatia de lemn, catifea corpuri de iluminat elegante si decoratiuni avand ca tema obiectele de lux, a creat ambianta optima pentru un mediu corporatist relaxant.

#identitatevizuala